Het chalet & omgeving

Stacaravan Zuid Frankrijk Cote d'Azur
Stacaravan Zuid Frankrijk Cote d'Azur

Info over het chalet

Het chalet/mobil home is volledig gemeubileerd, voorzien van 3 slaapkamers maximaal 6 personen, en airco die zowel kan koelen als verwarmen.
Helemaal ingericht voor een heerlijke vakantie. 
Het chalet staat op plek nummer 519. Standaard-korting

De camping heeft zeer goede faciliteiten zoals een zwembad, restaurant, animatie in het hoogseizoen, speeltuin en tennisbaan, oplaad punten voor elektrische auto's. Dichtbij de zandstranden en alle andere mooie plekjes langs de Cote d'Azur.

Op de camping zijn beheerders aanwezig waar u met alle vragen op locatie terecht kunt. De beheerders hebben veel ervaring met alles op en rondom de camping. De desbetreffende beheerders regelen niet alleen voor ons alles maar ook voor Greenchalets. 

Onderaan de pagina vind u handige links voor o.a de reis te plannen als u met vliegtuig wilt gaan, auto huren en de site van de camping waar het chalet staat. 

De omgeving

Met de Franse Rivièra, in het Frans de Côte d'Azur genoemd, wordt het gebied aangeduid tussen Toulon, en de Italiaanse Rivièra, beginnend bij Ventimiglia. Het gebied beslaat de 2 departementen Var en Alpes-Maritimes. Het wordt gekenmerkt door de kustlijn, die door het hele gebied loopt, en alle populaire badplaatsen kunt u er vinden, zoals Saint-Tropez, Sainte-Maxime, Fréjus/Saint-Raphael, Cannes en Nice. Het is het meest populaire gebied voor Nederlandse, Belgische, Duitse, Engelse maar ook Franse toeristen, die er graag komen genieten van het mooie weer, het heerlijke eten, de gezellige stranden en de mooie natuur, in combinatie met de vele culturele tentoonstellingen en evenementen.

Roquebrune bevind zich op ongeveer 10 km van de zandstranden van Frejus & St Aygulf. Via de mooie weg, D7 erg goed te bereiken.

Rondom Roquebrune worden druiven geteeld en worden diverse andere producten geproduceerd. In de dorpswinkeltjes worden al deze lokaal verbouwde producten te koop aangeboden. Geweldig om hier een kijkje te nemen.

Ben je op vakantie in Frankrijk met kinderen dan moet je zeker het Maison du Patrimoine bezoeken. Een klein historisch museumpje dat ook leuk is voor kinderen met oude stenen en middeleeuwse voorwerpen die allemaal uit de omgeving komen. Regelmatig zijn er speciale thematentoonstellingen bijvoorbeeld over ridders en jonkvrouwen.

Onder aan de pagina vind u links naar de camping, vliegveld en auto verhuur.

Prachtige zonovergoten strand van de Franse Rivièra
Prachtige zonovergoten strand van de Franse Rivièra
Historisch stadscentrum van de gemeente Frejus
Historisch stadscentrum van de gemeente Frejus

Links voor Cote d'Azur